O meni

Manca Opara Zupančič
Dipl. fizioterapevtka, STOTT PILATES inštruktor

Za vas objave pripravljam Manca Opara Zupančič, dipl. fizioterapevtka, ki sem spletno stran in ostale profile EMONiA fizioterapija na družbenih omrežjih ustvarila iz strasti do svojega poklica in želje po širjenju znanja ljudem, ki se v življenju soočajo s poškodbo, bolečino ali drugačnimi telesnimi omejitvami predvsem zaradi mišično-skeletnih težav ali pa si zgolj želijo izvedeti kaj več o preventivi.

Menim, da je eden izmed najpomembnejših delov fizioterapije pogovor s pacientom. Razumevanje svojega zdravstvenega stanja, prognoze, možnosti in uspešnosti terapevtskih metod pacienta pomiri, mu da občutek slišanosti in pomembno vpliva na njegovo motivacijo ter sodelovanje v rehabilitacijskem procesu.

Zaradi hitro razvijajoče se fizioterapevtske stroke se redno izpopolnjujem na podiplomskih izobraževanjih in ob strokovni literaturi. Teoretično znanje sem dopolnila s praktičnim delom kot vaditeljica pilates vodenih vadb in z delom v ambulantni fizioterapiji kot fizioterapevtka na področju ortopedije.

Emonia O meni Manca Opara

Dodatna izobraževanja